หัวข้อข่าว/กิจกรรม :  Inform you that Hiroshima University will hold a lecture meeting titled 'From Hiroshima University to the world -Wisdom from world-renowned researchers'

รายละเอียดข่าว/กิจกรรม :  Inform you that Hiroshima University will hold a lecture meeting titled 'From Hiroshima University to the world -Wisdom from world-renowned researchers' with two Nobel Prize winning researchers on March 7th, 2016.    ไฟล์ pdf

วันที่ประกาศข่าว :  17 ก.พ. 2559