หัวข้อข่าว/กิจกรรม :  The Embassy of the Islamic Republic of Iran presents its com;liments to the scientific research units in Ministries of Public Health, Industry and Energy and universities in the Kingdom of Thailand an

รายละเอียดข่าว/กิจกรรม :  The Embassy of the Islamic Republic of Iran presents its com;liments to the scientific research units in Ministries of Public Health, Industry and Energy and universities in the Kingdom of Thailand and has the honor to present latest scientific and technological achievments in the Islamic Republic of Iran (Feb-March2015) for your kind consideration.    ไฟล์ pdf

วันที่ประกาศข่าว :  02 เม.ย. 2558